Oppsummering av 1 år.....trodde jeg

Ja, jeg trodde jeg hadde tatt pause fra bloggen i minst 1 år, men det hadde jeg ikke for siste innlegg er skrevet 27. september i fjor.

Så da blir det en liten oppsummering av det jeg trodde var 1 år, jeg tar Instagram og dagbok jeg fikk til jul som hjelpemidler:

I september var jeg på Jon Schau i Drammens teater, de kalte det stand up, men det var mer forestilling.
For det var mer sånn tenk over ting med litt humor innimellom, men det er jo Jon Schau da etter at han var klinisk død 2-3 ganger og slått konkurs 1-2 ganger så har han blitt mer alvorlig, men han har mye bra på hjertet så det var en flott forestilling.
Og Dagfinn Lyngbø var blant publikum, det er jo kult at det er kollegaer av han i salen som støtter han da.
Og de hadde til og med lagt ut rød løper og hengt opp norske flagg, det er sjeldent.
Terningkast 5

8jZiSvRDaxKjøpte meg personlig regnbue som jeg har på soverommet, vet ikke om det er på grunn av regnbuen men etter at jeg kjøpte den så har jeg mindre mareritt enn det jeg hadde før, men det kan jo også være en ren tilfeldighet.

9JbFAsRDbAForestillingen Gammel dame er vond å vende i Drammens teater, denne forestillingen var så bra at den så jeg 2 ganger først alene også sammen med ei venninne som jeg har oppdaget er minst like glad i teater som meg så hun har jeg begynt å ta med på mange forestillinger og det er veldig koselig for selv om det er helt i orden å dra alene på sånne ting så er det enda koseligere å dele det med noen andre.
Denne forestillingen handlet om 2 gamle damer som er totalt forskjellige som havner på samme rommet på gamlehjemmet. Hysterisk morsom og noe helt annet enn det jeg vanligvis går på, så ble litt paff første gangen jeg så forestillingen og ga terningkast 5, men andre gangen jeg så den så visste jeg hva jeg gikk til og da fikk jeg med meg alt, så da landet jeg på terningkast 6 =D

8zyYFxRDbFFikk flott hjemmelaget Halloween pynt av bestevenninnen min, hvis dere har lyst til å se mer av det hun lager så heter hun: ravynja på Instagram.
Anbefaler virkelig det for hun er veldig flink og nå har hun blitt flinkere til å legge ut bilder på Instagram også he he.

-g8lbbxDQfKjøpte meg Apple watch og er super fornøyd, kjøpte meg den hovedsakelig fordi jeg skulle bli mer motivert til å bevege mer og det har jeg blitt også.
Nå får jeg jo beskjed hver time at jeg må bevege meg i 1 min og bare det hjelper jo veldig, man trenger å strekke på beina og ikke bare sitte i god stolen eller i sofaen time etter time.
Har også begynt å danse de dagene jeg bare er hjemme eller danse trening som jeg pleier å si, for å komme i bedre i form.
Har vært veldig slapp i 2 uker nå, men fra og med mandag skal jeg bli flink igjen og det blir en myk start for neste søndag skal jeg på ferie tilbake til det senere.

-mobuvxDZZWenches jul i Drammens teater, litt dårlig plass var litt for sent ute med å kjøpe billetter litt rart til å være meg, men bestemte meg litt sent husker ikke hvorfor.
Men det var veldig bra, koselig og morsomt allikevel. Hun hadde med Bragernes kirkes jentekor, veldig flinke unger.
Terningkast 6.

_evif-xDWlEr bare LITT glad i Jelly Belly så kjøpte meg denne automaten det er også en måte å spare penger på. 1 kr for 3 godteri biter hver gang, noen ganger er jeg litt heldig og får 4 biter.
Litt vanskelig å få ut alle pengene for de kiler inn i alle kriker og kroker med litt overtalelse så går det til slutt.
Jeg er Harry Potter fan så jeg har helt fra Harry Potter kom ut kalt disse allsmak bønner, så tok meg litt tid før jeg skjønte at det het noe annet he he
Har hatt litt lyst til å prøve esken hvor man virkelig kan kalle de allsmak bønner, for der er smaker som: oppkast og ørevoks som de verste og jeg har bare lyst til å prøve det for å smake om det faktisk smaker det.....
For jeg tilbydde Stine (teater venninnen min) de vanlige Jelly Belly og hun hadde aldri smakt de før og hun ble helt frelst og når jeg fortalte om at det finnes en sånn fæl eske av de så sa at de ville hun i hvert fall ikke spise for når de vanlige var så gode så tvilte hun ikke på at de fæle faktisk smakte det det sto på dem.

_sHCj2RDeRHer er det jeg fikk til jul og ja jeg er bare LITT Frozen fan, går ALDRI lei den filmen og sangene og gleder meg til Frozen 2.
Men det beste jeg fikk var nok varmelampe til verandaen, den er kjempe fin og varmer godt på kalde sommerkvelder og ellers.

__3KKgxDQLKjøpte meg Disney kalender med nytt blad hver dag, det er bare lørdag og søndag som har samme blad.
Har tatt og tar bilder av alle bladene så hvis dere se alle sammen så får dere gå inn på Instagram kontoen min som er: dragonqueen713
Under hvert bilde står det litt info så man kan lære litt også. Må nok ha sånn kalender til neste år også hvis jeg får tak i for det har vært veldig koselig og heldig for meg så har det vært veldig mye Frozen =D

BACEjF3RDV3Abonnerer på diverse bokser, disse kule sokkene er fra Loot crate, er ikke Star Wars fan men disse var kule allikevel.
Nå har jeg sluttet å abonnere på vanlig Loot crate, men jeg abonnerer på Loot crate Anime, Loot crate Gaming, Gamer girl Monthley og Mickey Mouse Monthley.
Så går en del penger til sånne bokser, en god del kult, en god del som blir gaver og noe som jeg prøver å selge.
Veldig fint når jeg finner ting der som jeg kan bruke som gaver for jeg lager pakkekalendere (tar bestillinger) og det er mange av de tingene som er spesielt for bare de eskene så da er det ekstra morsomt å gi bort.

BBh3qvERDU5Dette er av Disney rammene jeg lagde til Desucon i år.
Fikk ideen min når jeg begynte å rive av bladene på Disney kalenderen min, for syntes de var litt for fine til bare å kaste, så da brukte jeg de som prøve bilder i Disney rammene.
Dessverre fikk jeg bare solgt en ramme med Elsa fra Frozen på, ble litt gladere dagen etter Desucon for da fikk jeg bestilling på en ramme til av kompisen til han som hadde kjøpt Elsa rammen, så da lagde jeg en ramme med Anna på.
Tenkte jeg skulle prøve å legge ut resten av rammene mine ut på salg og si at jeg tar bestillinger på dem og håpe på det beste.

BHPB2y7BUoG


 

BB8T0Q6RDbzDiva and the Beast i Drammens teater.
Og det er sjeldent det nydelige scene teppe er nede, men nå var det det. Skulle ønske de kunne bruke det litt oftere.
Forestilling med Øivind Blunck og Reidun Sæter, sanger fra forskjellige musikaler ++ og både Reidar og Fritjof karakterene dukket opp.
Neste år skal jeg på en lignende forestilling, for syntes denne var så bra at jeg kunne gjerne dra på nøyaktig samme forestilling.
Denne heter Absolutt Øivind og har mer fokus på han, men Reidun stikker innom denne forestillingen også, men det kommer jeg tilbake til neste år når jeg faktisk har sett den.

BEs0sB-xDa2Etter noen år uten tv-spill konsoller så kjøpte jeg med WiiU, så dette er danse trening spillet mitt, bare elsker det men kan bli litt ensformig så har begynt å se etter et dansespill til så jeg kan bytte på litt.
Skal etter hvert kjøpe meg ps4 også hadde jeg tenkt, men må vente til jeg får råd først. Hvis jeg ikke får kjøpt meg det før jul så kan det jo bli julegave til meg selv i år, pleier alltid å kjøpe noe litt dyrt til meg selv både til bursdag og jul hvert år.
De siste årene til bursdagen min har jeg dratt på Kiel tur med de beste venninnene mine, så da har bursdags pengene gått til det. Og de pengene jeg ikke bruker på Kiel turen går til Desucon =D

Sånn det var en liten oppsummering av det som har skjedd siden september, det var ordentlig gøy å skrive igjen så blir nok flinkere til det utover nå.

Noe å glede seg til utover er:

Neste søndag drar jeg til Abra Havn sammen med bestevenninnen min, mannen og sønnen hennes. Og der skal vi være i 3 hele dager og vi skal spise både frokost og middag med sjørøvere, skal på Kaptein Sabeltann natt forestilling, dra på togtur i Hakkebakkeskogen, dra på sirkus forestilling til tidligere røver Jesper + mye mer.

Skal få oppfylt drømmen min og dra på Peer Gynt stemnet med Stine, håper det blir bra.

Skal på Peter Pan i Drammens teater alene.

Skal på Singin in the rain i Folketeateret med Stine.

Bjarte Hjelmeland i Drammens teater med Stine.

Tusvik og Tønne i Drammens teater med Stine.

Jakten på Juleskurken i Drammens teater 2 ganger alene (kan hende jeg blir fristet til flere ganger, bare ELSKER den forestillingen)

Det var det jeg har å glede meg til i år men har allerede skaffet med billetter til Absolutt Blunck i februar i Drammens teater alene og det jeg gleder meg mest til er at jeg endelig skal få se Les Miserables musikalen på Folketeateret, har ventet i år og dag på at de skulle sette opp den igjen for bare ELSKER den musikalen men har aldri sett den live, men det er ikke før i september neste år, men fint å ha noe å glede seg til og den skal jeg se sammen med Stine.

#drammensteater #lootcrate #desucon #folketeateret #peergynt #disney

 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dragonqueen

dragonqueen

32, Drammen

Jente fra Drammen, som er glad i det mystiske og fantasifulle. Har et ganske kjedelig liv, men tenker på alt og ingenting og har mange rare interesser. Og er nok ganske barnslig. Hvis du lurer på noe eller har forslag til hva jeg kan blogge om så kontakt med gjerne på mailen min: hermine_20@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits